Elektriker Vasastan

Snabb och professionell hjälp när du behöver den som mest | 08-522 334 40

Om oss

Elvisionen har alltid en elektriker redo att rycka ut. Vi är 14 personer i vår stab som finns på plats i Vasastan och andra delar av Stockholm för att hjälpa våra kunder med elservice, installationer och entreprenad vid byggen.

Vi är medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen så du kan käna dig trygg med att vi följer de föreskrifter som gäller för eljobb. Vi arbetar med kvalitetsmaterial och kommer gärna med förslag på smarta lösningar som gör din el-vardag bättre och enklare.

Vi har funnits på marknaden sedan 2009 och sedan dess har vi vuxit rejält. Från att ha varit några få som utgick från en källare i Bromma är vi nu 14 personer med bas på Hornsbergs Strand som med passion och engagemang erbjuder våra elektrikertjänster till både privatpersoner och företag. Vi tar oss an allt från byte av armaturer i privata badrum till helentreprenad för större kontorsbyggnader.

Sedan 2011 arbetar våra montörer till 99% utan papper - beställningarna går via elektroniska enheter. Vår fordonsflotta består bara av Euro 5-klassade dieselfordon. Miljön är viktig för oss och vi gör vårt bästa för att minska vår miljöpåverkan - även när vi hjälper dig som kund att välja produkter.

Mer än bara elinstallatiner - sedan 2015 kan vi även erbjuda montering och service av kylsystem och värmepumpar. Hos oss kan du få hjälp med allt inom el, värme och ventliation på ett och samma ställe.

 

Elvisionen - vår vision är att ge dig bättre och säkrare el!