Våra tjänster

Vi arbetar med tre huvudgrenar som elektriker: entreprenad, service och teknik. Vi kan hjälpa dig med såväl underhåll, reparationer, elinstallationer och planering av elsystem i bostäder och företagslokaler. Vi erbjuder även installation och service av datanätverk, larmutrustning, värmepumpar och kylsystem.

Entreprenad

Vi erbjuder el-entreprenad i Vasastan och andra delar av Stockholm. Oavsett om du håller på att renovera en lägenhet eller om ett större parkeringshus ska byggas kan vi ta hand om antingen utförandeentreprenaden eller totalentreprenad där även planering och rådgivning ingår.

Att ha en kunnig och pålitlig partner för elen är mycket viktigt vid bygg- och renoveringsprojekt. Vi har stor erfarenhet då vi har arbetat med elentreprenad i en mängd olika projekt - från små till riktigt stora. Kontakta oss så ger vi dig gärna referenser till ett flertal nöjda kunder och exempel på de projekt vi har arbetat med.

Service

Vår serviceavdelning är mycket uppskattad. Med oss som din partner kan du alltid vara säker på att det finns en elektriker redo att rycka ut när du behöver oss. Vi tar hand om brådskande elfel, löpande underhåll, reparationer och uppdateringar av elsystem vid behov. Serviceteamet har de kunskaper och den utrustning som behövs för att ta hand om de mest förekommande servicejobben inom el - exempelvis omdragningar och reparationer i bostadsrum, badrum, kök, ombyggnad på kontor, i butiker och restauranger.

Vi kommer ut snabbt för att installera det du behöver eller för att hitta och lösa elproblem.

Vid sidan av elarbeten så har vi även breda kompetenser inom bygg och renovering. Snickerier, badrum, måleriarbeten, golv - hos oss hittar du alla de kunskaper du behöver inför renoveringen. 

Hör av dig till oss när du behöver en engagerad och duktig elektriker i Vasastan

Vår vision är att ge dig bättre och säkrare el!